Mustiga enchiladas som är enkla att göra en stor laddning av och ha i matlådan. Att använda quornfileér blir aningen billigare än att använda bitarna, men då krävs ju en liten extra arbetsinsats med att skära dem i bitar själv. I receptet nedan har vi kidneybönor, men det går lika bra att byta mot exempelvis vita bönor. Det beror på vad som finns hemma, och det är konsistensen och den extra matigheten vi vill åt.
Fortsätt läsaEtikett: texmex
Om oss
Vi är ett ungt par som försöker minska vår påverkan på miljön bland annat genom att dra ner på köttkonsumtionen och välja ekologiska varor så långt som möjligt.
Vi håller på att utforska den vegetariska världen. Till en början blev det mycket olika “kött-substitut”, men vi håller nu på att laga mer mat från grunden. För att utmana oss själva ha vi bland annat myntat Balj-tisdag för att lära oss laga god mat med olika proteinrika baljväxter.
Här på bloggen kommer vi posta de vegetariska recept vi fastnar för och vi hoppas lära oss ännu mer om det vegetariska köket med hjälp av er läsare 🙂
Senaste kommentarer